Miközben minden szinten megy az ajvékolás a Szabadság téri megszállási emlékmű kapcsán, aközben a múlt héten az ATV Start című műsorában Krekó Péter, a Political Capital kutatási igazgatója újabb ”sajnálatos” ténnyel szembesítette a tévécsatorna hűséges nézőt.

Mint az – gondolom – mindenki előtt világos, a tervezett emlékművel a zsidók szerint az a legnagyobb baj, hogy az nem fejezi ki kellőképpen a magyar társadalom, a magyar nép és a magyar állam felelősségét az 1944. március tizenkilencedike után történtekért. Magyarul, nem mutat be minket, magyarokat elég vétkesnek, nem üti rá a homlokunkra eléggé a bűnös nép bélyegét.

Ez pedig a felvilágosultak szerint probléma. Mégpedig nagyon súlyos probléma.

Azonban ez még mindig csak a kisebbik gond. A nagyobbik az, hogy mi, mai magyarok az évek óta tartó agymosás ellenére sem gondoljuk úgy, hogy nekünk bármilyen közünk is lenne a 70 évvel ezelőtti eseményekhez. Egészen konkrétan össztársadalmi szinten magasról teszünk az egészre.

Krekó Péter ezt a kutatással igazolt tényt ismertette nagy sajnálkozással legutóbb a szektatévé képernyőjén:

„2013-ban elvégeztünk egy úgynevezett konfliktusmonitort. Reprezentatív mintán megkérdeztük az embereket, hogy kit tartanak a holokausztért felelősnek. Kilencvenegynéhány százalék azt mondta, hogy a németeket. Több opció közül lehetett választani. 49 százalék azt mondta, hogy a magyar kormányt és mindössze 9 százalék mondta azt, hogy a magyar lakosságnak is volt felelőssége a holokausztban. Ugyanannyi százalék, ahányan azt mondták, hogy a zsidó lakosságnak volt szerepe a holokausztban. Ebből jól kitapintható, hogy aki az emlékművet és a mögötte lévő gondolatot támadja, az alapvetően a közvélemény domináns áramlatával megy szembe.”

Vonyíthat a sakálkórus, milliókért düböröghet a holokauszt-ipar, gyárthatják a különböző propaganda műsorokat, mint látszik hasztalan.

10-ből 9 magyar szerint a magyar lakosság nem felelős a holokausztért. 10-ből 9 magyar tökéletesen lesz@rja az egész cionista nyomulást.

Úgy tűnik, azért van még remény, hogy ez az ország hosszabb távon is a miénk marad.

radicalpuzzle.blogspot.hu