Rámeredtem ma délben a „Nemzet Televíziójára”, vagyis a szegény, megboldogult Horváth Balázs által ennek megálmodott Duna Televízió adására, ahol egyenes közvetítést láthattunk a Syma Csarnokból, ahol az MSZP-nek nevezett bolsevik utódpárt miniszterelnök jelöltje mondta el székfoglaló beszédét. Nem érdemesítem a beszéd elmondóját arra sem, hogy egyszerinél többet említsem nevét, pláne „programját”, mert, hogy ilyennel nem rendelkezik.

A Mesterházy Attila nevű ember formájú ordítozó alak néhány olyan fogalmi rendszerbe tévedt bele, melyet jószerivel nem is érthet.

Ilyenek, mint: emberi méltóság, szabadság, jogállam, diszkrimináció, nemzet, tizenöt millió magyar, világkép, jövőkép, bizalom, sőt még azt is mondta, hogy „elég volt a korrupcióból”, de nem folytatom tovább!

A beszéde közben lábára szerelt kilométeróra számlálója egyre gyorsabban pörgött, annak vége felé pedig egységfrontot hirdetett a Fidesszel, a szélsőjobb közös megállítása érdekében, míg legvégül, szinte önkívületben hörögte híveinek látszó, vörös tábláik mögé bújó, a kamerával látható módon nem szívesen szembenéző sörivók és virslizabálók felé:

”KI HAJLANDÓ VELEM JÖNNI?”

A Duna Televízióban még két fiatal munkatárs magyarázta el a nézőknek a tuttit a Political Capitaltól és a Nézőpont nevű „közvélemény befolyásolóktól”.

Barátaim, a színjáték hallatán eszembe jutott Recsk, a gulágok munka- és megsemmisítő táboraiban fogva tartottak és meggyilkoltak százezreinek halálhörgése, a megalázottak, kisemmizettek, földönfutók generációinak soha el nem halványuló emléke és üzenete. Tilos felejteni!

De eszembe jutottak az engem verő nagyváradi szekus internacionalisták botütései, a most ordítozó jelölt és a nemzetünket. az emberi méltóságot, a jogállamiságot, a közbűnt piedesztálra emelő elődjét, Gyurcsányt látványosan és demonstratívan megölelő embernek látszónak az a kérdése, hogy ki tart vele.

Közben lelki szemeim előtt ismét robbannak a könnygázgránátok ezrei, az 1956-os Forradalom 50. évfordulójára emlékező százezres tömeg között és ismét suhognak az ÁVÓS fedett arcú pribékek viperái és a bosszú motiválta embervadászat ártatlanok ezreinek porbasújtása, kalodába zárása és a bűnök sikeres letagadása, jogrendszerüket kiszolgáló ügyészeik, bíráik segítségével, szemhunyásával.

És ez az alak ordítja ma pofátlanul, hogy tizenöt millió magyar miniszterelnök jelöltjének tartja magát.

Eszembe jut, hogy jövő héten, febr. 22-én hétfőn, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője Gaudi Nagy Tamás megalapozott felülvizsgálati kérelmét kezdi tárgyalni a budai csalogány utcában a Fővárosi Bíróság Közigazgatási Kollégiuma, a bolsevista hatalom rendőrpribékjei által az ártatlan Gárdisták százait jogalap nélkül megalázó és fogdákba hurcoló intézkedései tárgyában.

Milyen érdekes az új világképét kereső és meghirdető önjelölt ezt a tényt kifelejti nemzetmentő beszédéből és „keresztes háborút” hirdet a hazánkban éledő, állítólagos szélsőségesség ellen, miközben elfelejtkezik arról hogy Nemzetünkre nincs nagyobb valódi veszély, mint az általa is képviselt eddigi szélsőséges hatalom tovább gyakorlása.

Honfitársaim, ne hagyjátok magatokat befolyásolni az álságos, mellébeszélő, ígérgető és valamennyiünket örökösen átverő szirénhangoktól! Mondjátok el mindenkinek, főleg a bizonytalankodóknak, a tanácstalanoknak, az otthonaikból hamarosan százezrével utcára kerülőknek, a milliósnál nagyobb számú tartósan munkát keresőknek, a meglopottaknak, a megalázottaknak, hogy a szívükre hallgassanak. Hogy minél többen menjenek el arra az országosan megszervezett több, mint négyezer politikai találkozó valamelyikére, ahol bármilyen lényegi, sorsukat alakító kérdést feltehetnek, és hiteles válaszokat kaphatnak a nemzetünkért valódi felelősséget vállaló új, fiatal és valóban hiteles politikai mozgalom, a Jobbik képviselő-jelöltjeitől, akik egyedül rendelkeznek hiteles nemzetmegmentő programmal, a hatalmukat mindenáron folytatni akaró parlamenti pártoktól eltérően.

Hazánk vigyázz, nehogy utolsó esélyként, még egyszer a vörösök lehetőséget kapjanak, ébredő nemzettárasaim vigyázzatok, legyetek büszkék elődeitek honépítőinek évezredes hagyományira, soha többé ne engedjétek vissza a hatalomba a szörnykorszak képviselőit, örököseit!

Adjon az Isten Szebb Jövőt végre Drága Magyar Hazánknak, Nemzetünknek!

Budapest 2010. február 20.

Reiner Péter