A Fidesz ügyeletes bájgúnárja, Hódmezővásárhely playboya randalírozó neonáciknak nevezi a polgárőröket, akik kemény fiúknak képzelik magukat, aztán a rendőrségnek kell kimenekíteni őket a helyi lakosok (!) ökle közül. Hát ennyit a polgárőr-rendről, ironizál a fideszes frakcióvezető.

János! Ez a helyi lakosok kifejezés első hallásra egy konszolidált és békés réteget takar, ezért szerintem tartogassuk azoknak, akikre ez valóban igaz. A magyarok elleni gyilkossági kísérletet cigányok hajtották végre, minimum tizenöt-hússzoros túlerőben. Azok a bizonyos helyi lakosok, akikről te azt sugalmazod, hogy megverték volna a polgárőröket, éppen ellenkezőleg, óriási számban írták alá azt az ívet, ami a maradásukat szorgalmazta.

Valószínűleg ez is azon okok között szerepel, ami felébresztette mérhetetlen ószövetségi gyűlöleteteket ezen önszerveződő és tisztán magyar önvédelmi mozgalom iránt. A felszólalásodban egyértelműen azt sugalmaztad, hogy a „náci kemény fiúk” valójában gyáva alakok, akiket végül a rendőrségnek kellett kimenekíteni.

Valójában nagyon jól tudjátok, hogy ha Pintér nem vezényli ki a cigány- és bűnözővédő sünöket, akkor a helyi magyarok, a helyszínre érkező polgárőrökkel rövid úton rendet raktak volna, sőt az első hetek ezt bizonyították is, hiszen a rendőri zaklatások megkezdéséig a karhatalommal együtt járőröző polgárőrök rég nem látott nyugalmat és rendet hoztak a község életébe.

A gyávaságról, amit mérhetetlen dühödben és a normális emberek számára érthetetlen gyűlöletedből fakadóan megfogalmaztál, röviden csak annyit, hogy érdeklődj főnöködnél, aki 2006 októberében, amikor már forró volt a talaj, úgy lelépett a rajongói elől, mint kurv’ a sezlonról.

A címben többes szám szerepel, ennek oka pedig nem más, mint hogy vasárnap megnéztem Vezénylő Tábornok urat a TV2 proliknak készített Frizbi című alpár-bulvár perverziójában. Gratulálok!

Monori Sanyi bácsi és a kis Gombacsik
VasiHazafi.hu