Egy 22 éves lány az egyik pécsi szórakozóhelyről tartott hazafelé, amikor egy ismeretlen férfi megerőszakolta. – tudta meg a Bors. A támadás a vasútállomás közelében, egy felüljáró alatt történt.

Az áldozat semmire sem emlékszik az erőszakból, csak arra, hogy felébred a fűben, és mellette letolt nadrággal fekszik egy férfi. Hazarohant és elmondta édesanyjának a történteket. Feljelentést tettek a rendőrségen.

A Pécsi Rendőrkapitányság annyit árult el, hogy szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytatnak eljárást. A férfiról készült fantomkép, de a nyomozás állása miatt nem hozzák nyilvánosságra. Úgy tudjuk: a lány egy olyan szer miatt vesztette emlékezetét, amit egy közeli a szórakozóhelyen tettek az italába.

A közelmúltban többször történt nők elleni erőszakos cselekmény Pécsett, ezek közül is országos visszhangot és médiafigyelmet kapott Bándy Kata rendőrségi pszichológus brutális meggyilkolása és Páva Zsolt pécsi polgármester lánya elleni támadás.

Bors nyomán