Az ifjú harcosok egyik legelső és legfontosabb megtanulandó leckéje: – Akárhányszor küldenek is padlóra, állj fel újra és újra! Akárhányszor kezdik is ki becsületed, védd meg, ha kell, ezerszer is. Akárhányszor kell is újjászületned, szüless hát újjá.

Mi is újjászülettünk. Most már sokadjára. Megtanultuk a leckét böcsülettel, és jó tanítványhoz méltón használjuk is a megtanultakat. Jöhet Bajnai, jöhet Lendvai, jöhet Pintér. Jöhet ezer vész, millió acsarkodó támadás, felkelünk a padlóról, és harcolunk tovább. Ha nem mi, akkor a bajtársaink, nemzettestvéreink, harcostársaink. Nem lehet minket eltaposni, nem lehet minket megölni. Harci szellemünk – ami nemzetségünk védelmére esküdött – örök és elpusztíthatatlan. Harcolunk, ha kell reggel, éjjel és este. Harcolunk a gátakon a cigány ember viskójáért, harcolunk a zsidó bankok által tönkretett magyar életekért. Harcolunk nagyapáink vérrel áztatott földjéért, harcolunk a szent Turul fiaiért. Nem alkuszunk, nem hajtunk fejet és nem félünk. Jöhet bármi, mi itt leszünk. Újra és újra.

2010. június 4-én ismét újjászülettünk. Nevünk mostantól Magyar Nemzeti Gárda Mozgalom. A név változott, ami mögötte van, az viszont maradt. Maradtak a harcos kezek, a tiszta szívek, a nyílt pillantások. Maradt a közös cél, maradt a hazaszeretet. Holnap ugyanúgy felkel a nap és mi ugyanúgy útra kelünk vele. Visszük az adományt a bajba került családoknak, megvédjük a falvakon egyedül élő idős embereket, építjük a gátakat, őrizzük őseink emlékét.

szebbjovo.hu


Kapcsolódó cikkek:

Július 4-e a Bajtársiasság Napja – Magyar Nemzeti Gárda avató a Deák téren
A Magyar Nemzeti Gárda beindította saját weboldalát!