Jakab Péter, a Jobbik szóvivője szombati, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, nem lehet minden létező problémára azt a választ adni, hogy Soros, Brüsszel vagy ENSZ.
Soros György volt-e az, aki azt mondta, be kell engedni titokban 2300 migránst és még 20 ezret pénzért? Brüsszel mondta-e, hogy “maffiamódszerekkel szét kell lopni az országot”? Az ENSZ mondta-e, hogy “le kell rohasztani” a kórházakat, iskolákat – sorolta kérdéseit Jakab Péter, amelyekre szerinte a válasz nemleges, hiszen e lépéseket Orbán Viktor saját maga tette meg.
Hangsúlyozta, hogy Orán Viktor évek óta nem tesz mást, mint “10 ezer milliókból” gyűlölködik, eközben Sátoraljaújhelyen elfogytak a gyerekorvosok, és a korrupcióval minden dolgozó zsebéből 1 millió forintot vettek ki 2010 óta.
Erre a kormányzati teljesítményre mondtak nemet a választók Hódmezővásárhelyen és erre fognak nemet mondani április 8-án országosan is – szögezte le a Jobbik szóvivője.
Orbán Viktor miskolci nyilatkozatával kapcsolatban Jakab Péter arra kérte a miniszterelnököt, hogy “fogja vissza magát” és ne fenyegesse Miskolcot azzal, hogy oda fognak költözni a migránsok, akiket ő maga engedett be.
(MTI)