Kedves jobbikos tagtársam, gárdisták, szimpatizánsok, aktivisták!

Június 7-én a Jobbik történelmet írt. Olyan eredményt értünk el, amelyre 1998 óta nem volt példa. 430 ezer szavazatot és közel 15%-ot szereztünk, amely hatalmas bizalom és még annál is nagyobb felelősség. Az eredmény azoknak az embereknek a munkáját dicséri, akik az elmúlt hónapokban idejüket, energiájukat és gyakran pénzüket arra áldozták, hogy világra segítség a nemzeti tábort. Sikerült! Az új erő megszületett, amely nem csupán a Jobbik, hanem sokkal inkább az ország és a nemzet sikere. Külön köszönet jár a Magyar Gárdának, az Atilla Király Népfőiskola hallgatóinak, a Nemzeti Egyletek tagjainak és minden a kampányunkat segítő szervezetnek.

A gratuláló leveleknek, hívásoknak se szeri, se száma. A boldogság nagyon nagy, és van is rá okunk. Sokaknak adtuk vissza a reményt. Az ünneplés ideje viszont lejár, és újra vár ránk a munka. Egy fontos csatát nyertünk, de a háború az országgyűlési választásokon dől el. A Jobbik minimális célja nem lehet más, mint hogy az egész országban megelőzze az MSZP-t és magabiztosan, nagy frakcióval kerüljön be az Országgyűlésbe, ahol megkerülhetetlen erővé kell válnunk. Olyan erővé, amely bármit képes megakadályozni, ami nemzetellenes, és bármit képes keresztülverni, ami a nemzet érdeke.

Ehhez újra szükség lesz minden jobbikos áldozatos munkájára. Mint elnök az országjárás során nagyszerű, igaz magyar embereket ismertem meg Bennetek. Erősek vagyunk. Tudom, hogy ugyanúgy akarjátok a sikert, és ezáltal Magyarország megmentését, ahogyan én. Arra kérlek Benneteket, hogy pihenjetek, mert újabb hosszú menetelés, és még keményebb küzdelem vár ránk. Egyszer már bizonyítottatok országnak, világnak. Biztos vagyok benne, hogy ismét meg fogjátok tenni.

Ehhez adjon nekünk az Isten elég hitet, erőt és akaratot, hogy aztán adhasson ennek a nemzetnek végre:
Szebb jövőt!

Vona Gábor,
a Jobbik elnöke